BV Mote - nr. 3-2017

 

Gensere som holder deg varm

Danske Key West har nærmest spesialisert seg på «båtklær» - maritime, tidløse plagg som også er beregnet for klimaet vi har langs kysten her i nord. En av bestselgerne er Key West Windbreaker i 100 % strikket bomull og med vindavvisende fôr på innsiden. Alle modellene kommer i glattstrikk både i gensere og jakker.
Som leser av Båtens Verden får du rabatt og fraktfri leveranse, klikk her!


Herre: Key West Linus Windbreaker
Dame: Key West Annelie Windbreaker

 

Såpe for salt vann

Skjærgårdssåper fra svenske Skargard er lekre og delikat innpakkede såper beregnet for båten og det salte element. Skummer like godt i ferskvann som i saltvann. Kommer i to varianter - Tang og Havtorn.

Havtorn er det svenske navnet for Tindved-planten og det er eterisk olje fra denne som brukes i såpene. Den ene varianten kommer også med kork, slik at den flyter i vannet. Produseres og pakkes i Sverige.

Veiledende pris for 200 gram såpe med kork er kr. 159,-. Som leser av Båtens Verden får du 30 % rabatt og fraktfri leveranse! Gå til b-v.no/mote!En elegant skipssekk

Mousqueton to-farget og fôret liten skipssekk med lomme i front og på innsiden. Produsert i 100% canvasbomull. Størrelse 41x27 cm. Pris: Kr. 590,-.
Som Båtens Verden-leser får du 30 % rabatt og fraktfri leveranse, klikk her!
Foto: Jakob Høgh Gjellestad
ARTIKKELEN INNEHOLDER PRODUKTPLASSERINGER, OG ER HENTET FRA BÅTENS VERDEN NR. 3-2017