Båtens Verden søker mediekonsulent

Har du lyst til å ta del i et voksende og innovativt forlagsmiljø med fokus på båt og båtbransjen? Da har vi en hyggelig jobb for deg innen salg og relasjonsbygging! Vi utvider mannskapet!


VB Media AS
har røtter tilbake til 2006, da tre 12-åringer startet bladet Båtens Verden ved siden av skolen. I dag utgir vi Båtens Verden syv ganger i året, Båtglede-avisene i Østfold, Agder-fylkene og i Hordaland, samt et av verdens eldste seilblader, SEILAS – og har fokus på båtlivet og båtbransjen. Våre viktigste samarbeidspartnere er KNBF, Norboat og KNS – og vi har som visjon å være en initiativtaker i båtbransjen. Det betyr at vi både jobber med å utvikle merkevarene våre, samt med nye prosjekter.


Under Sjøen for Alle 2018 tok Båtens Verden initiativet til "Motebrygga" - en samling av maritime moteaktører. Her er deler av staben fotografert.

Vi er aktivt tilstede med egen stand på båtmessene i Ålesund, Bergen, Lillestrøm, Haugesund, Stavanger og Aker Brygge/Oslo – og er ofte på kundebesøk.

Vi teller totalt ti entusiastiske personer som alle har lidenskap for båt. Til å selge annonser og ta hånd om markedsarbeidet er vi to medarbeidere – og nå ønsker vi å utvide et viktig og sentralt team med en person.

Arbeidsoppgaver:
Arbeidsoppgaver vil hovedsakelig bestå av annonsesalg til ett eller flere av våre medier – Båtens Verden, Båtglede eller Seilas, samt relasjonsbygging med båtbransjen. Dette gjøres både over telefon og i møter – og oppgavene kan like gjerne gjøres hjemmefra, hos kundene, som fra vårt kontor i Fredrikstad.
Du vil få ansvar for en etablert portefølje som stadig utvides med nye kunder.

Vi er fleksible mht. stillingsprosent – jobben kan tiltres både som del- eller heltid, samt med fleksibel arbeidstid.

Tiltredelse:
Det er ønske om tiltredelse før årsskiftet.


Ønsker du å treffe oss og vite mer, oppfordrer vi deg til å ta kontakt:

Vetle Børresen
Tel.: 913 41 713
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Fredrikstad, 23. august 2018

Se stillingsannonse på Finn.no: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=127476461