KNBF velger Båtens Verden som mediepartner

KNBF + BÅTENS VERDEN = SANT: Fungerende generalsekretær Endre Solvang og ansvarlig redaktør Vetle Børresen

Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF) og Båtens Verden har inngått et omfattende mediesamarbeid.

KNBF er med sine 39 000 medlemmer Norges desidert største landsdekkende interesseorganisasjon for fritidsbåtbrukere. Disse er fordelt på 297 medlemsforeninger, samt personlig medlemskap. Nå skal KNBF samarbeide med Båtens Verden for å understøtte visjonen om å arbeide for et bedre båtliv.

KNBF skal blant annet disponere faste sider i Båtens Verdens syv årlige utgaver, og bladet blir i så måte en viktig kommunikasjonskanal for KNBF. I tillegg vil samtlige medlemmer få tilsendt magasinet to ganger i året (hhv. nr. 3 i mai og nr. 6 i september).Redaksjonelt samarbeid
Avtalen omfatter også et redaksjonelt samarbeid. – Vår visjon har helt siden starten vært å lage hele Norges lokale båtblad. Et magasin som skal gi inspirasjon og glede, og få frem mangfoldet i båtlivet. Både store og små skal få spalteplass hos oss.

Gjennom KNBFs store nettverk får vi tilgang til gode historier, ildsjeler, unike båtforeninger - og vi får nye impulser. Vi gleder oss stort til å samarbeide med KNBF og deres syv regioner over hele landet, forteller Båtens Verdens ansvarlige redaktør gjennom ti år, Vetle Børresen.


KNBF + BÅTENS VERDEN = SANT:
Kommunikasjonssjef Geir Giæver (KNBF), ansvarlig redaktør Vetle Børresen og fungerende generalsekretær Endre Solvang.

Viktig medlemsfordel

KNBF-skuta har de siste årene foretatt en kursendring, og på «Båttinget» i april skal den nye strategiplanen for 2016-2018 og 2018-2020 lanseres. Her spiller mediepartneren en viktig rolle.
– Den tydeliggjør behovet for kommunikasjon, både internt mot medlemmer og eksternt. Nå får vi en mediepartner som har høye ambisjoner og vil bidra med å profesjonalisere mediearbeidet vårt, samt skape blest og interesse rundt KNBF, forteller fungerende generalsekretær i KNBF, Endre Solvang.

Digitale flater
Båtens Verden utgis av VB Media AS, som også leverer kommunikasjonstjenester og står bak webtvkanalen Båtkanalen.no. Gjennom medieavtalen som nå foreligger vil dermed KNBF bli synliggjort med videoer, mens byrået vil få en sentral rolle i å fremme KNBF som en landsdekkende organisasjon på en ny og tydeligere måte.

Avtalen trer i kraft fra 1. april.


Avtalen i korthet:

  • Båtens Verden blir KNBFs mediepartner
  • KNBF skal disponere faste sider i hver utgave av bladet
  • 2 ganger årlig (mai og september) får KNBFs medlemmer Båtens Verden tilsendt
  • KNBF og Båtens Verden skal samarbeide om redaksjonelle artikler

 

Bilde over: Fungerende generalsekretær i KNBF, Endre Solvang og ansvarlig redaktør i Båtens Verden, Vetle Børresen, inngår samarbeid.