Båtens Verden slår et slag for seilerne

Båtens Verdens satsning mot seilerne, «Seiling i Båtens Verden», blir fra første utgave i år en integrert del av bladet – i samtlige utgaver.

Bilde over: Den erfarne seileren Bjørn Eckhardt er redaktør for "Seiling i Båtens Verden".

Redaksjonen har gjennom lang tid fått utallige henvendelser fra seilere som foruten den folkelige og brede stoffmiksen til bladet, har ønsket seg mer direkte seilstoff. Derfor lanserte Båtens Verden i mars i fjor et eget seilblad som vedlegg til hovedutgaven, tre ganger i året.

Nå styrkes satsningen mot seil ytterligere, og med redaktør Bjørn Eckhardt ved roret, skal «Seiling» bli en integrert del av samtlige utgaver.

Seilbladet blir å finne i egen seksjon bak i bladet, og skal bære navnet «Seiling i Båtens Verden», med nytt design og ny stoffmiks.

Norges båtblad
– Mange av dem som elsker å være ute i båt, er seilere. Ikke før alle båtbrukere er samlet under ett tak kan vi i Båtens Verden kalle oss Hele Norges Lokale Båtblad, forteller Eckhardt, og fortsetter:

– Vi i redaksjonen garanterer at motorbåtfolket ikke blir skuffet, dere vil få det samme bladet som før. Det er bare seilbåtstoffet som vil overraske. Båtens Verden blir tykkere og stoffmiksen mye bredere. Vi får en vinn-vinn-situasjon som vi vil servere dere lesere på en delikat måte. Alle i redaksjonen håper selvsagt det vil pirre nysgjerrigheten i begge leire, og at alle vil lese hele bladet.Båtstoff
Aldri har vel skillelinjene mellom motor- og seilbåtfolket vært mindre. Vi tenker ikke lenger på om det er en motor eller seilbåt vi legger oss inntil. Importører av seilbåter selger også motorbåter som aldri før. Folk bytter oftere fra seil til motor og omvendt enn tidligere.

– Terskelen for å komme på trykk i Båtens Verden, skal som alltid være lav. Alle dere der ute er velkomne til å sende oss innlegg. Ja, vi ber dere om det. Dere vil med det bidra til å gjøre oss bedre. Ingen sak skal være for liten. Ingen for alvorlig eller stor. Vi tar våre lesere på alvor. I vårt båtblad.

– Vi kan jo si at Seiling i Båtens Verden er moderbladets gave til seilbåtfolket i sitt 10-årsjubileum. I Båtens Verdens ånd, går seil og motor hånd i hånd, avrunder han.

PS - tips oss gjerne her.


Vil du prøve årets første utgave gratis (og uten forpliktelser)? Klikk her!Dette er Bjørn Eckhardt
Debuterer i Færderseilasen i Knarr-klassen i 1959.
Målgang ved Dronningen. Kommer for sent på skolen mandag.
Optimistjolle, Gazelle.
Seilt Færderseilasen 25 ganger.
4x Skaw Race.
Var med på 1/2 ton-eventyret i 1983!
Seilt Yngling og Soling. Seilt mot 2 Konger.
Ansvarlig for Heitmann Marin Seilskole.

Seilte ute i verden i tidsrommet 1996-2000.
Medlem av Norsk Havseiler og Krysserklubb.
Bor store deler av året i Grand Banks 42' MARATON.
Følger med på alt av båtliv.
Utdannet styrmann i Handelsflåten (Arendal Maritime Høyskole). Var sensor ved båtførerprøven i flere år, og har også vært kursansvarlig for VHF-prøven.