Akkurat nå lønner det seg å bytte ut påhengern

Med ny utenbordsmotor får du en oppgradert båtopplevelse, et tryggere båtliv – og du sparer drivstoffkostnader og miljøet. Frem til 15. desember har Mercury repowering-kampanje til svært fordelaktige priser.

I tiden frem mot kommende båtsesong har Mercurys autoriserte forhandlere god tid til å gjøre en skikkelig jobb med motorbyttet – mens du kan se frem til en ny og sikker båtsesong med «ny» båtopplevelse.

– Har du en utenbordsmotor som er eldre enn tyve-tretti år vil du få et helt nytt båtliv med en ny, moderne, driftssikker og økonomisk 4-takter. Nye motorer fra Mercury har teknologi og er bygget for å redusere drivstofforbruket og minimere utslippene. For planende båter kan det også være en idé å sjekke om du kan gå opp en størrelse eller to, slik at du får bedre akselerasjon og ikke minst drivstofføkonomi i marsjfart. Dessuten kan lyd- og støybildet om bord bli et helt annet, forteller Heidi Nilsson, Marketing Manager for Mercury Marine Norge.

Mercury Marine er verdensledende på båtmotorer og er de eneste av de store leverandørene som utelukkende jobber med motorer og utstyr for båter i fritids- og proffmarkedet.

– Vi har motorer og systemer i verdensklasse og over 130 forhandlere i Norge som har god kompetanse. De hjelper deg med å finne optimal motor for din båt, riktig propell, montering og ikke minst instrumentering og styring. Summen gir en helt ny båtopplevelse. En ny motor med riktig installasjon kan gi bedre ytelse, forbedret drivstofføkonomi og bedre båthåndtering for en morsommere båtopplevelse, til en brøkdel av kostnadene ved å kjøpe en ny båt. En ny motor øker også annenhåndsverdien på hele båten, og gjør den mer attraktiv på bruktmarkedet når båten skal selges.

Enklere båtliv

Blant annet har Mercury utviklet SmartCraft-systemet, som inkluderer en komplett pakke med instrumenter, sensorer og datastyrte funksjoner. Det være seg digital motordata der du blant annet kan se forbruk i sanntid og hvilke fartsområder som er gunstige for akkurat din båt. For større motorer kan systemet enkelt bygges ut med joystick-styring og Active Trim som trimmer motoren for deg. Systemet gjør båtkjøringen og manøvreringen mer intuitiv, trygg og enkel.

Stor kampanje nå

Frem til 15. desember har alle Mercurys forhandlere en stor re-powering motorkampanje på utenbordsmotorer fra 50 hk til 300 hk. I tillegg til at tidspunktet for motorbytte er ekstra gunstig nå i forkant av neste sesong, har du mulighet til å spare opptil 41 290 kroner i kampanjeperioden.

Motorkampanjen inkluderer flere av Mercurys prisvinnende motorer, som V8-motorene i Verado-serien på 250 hk. og 300 hk. Dette er topp moderne høyytelsesmotorer som gir god akselerasjon, toppfart og ikke minst har et moderne og lekkert design. Kampanjen inkluderer også motorer helt ned til 50 hestekrefter, og Mercury i Pro XS-utgave fra 115 hk. opp til 300 hk. Det samme gjelder for Mercurys V6-motorer på 175 hk., 200 hk. og 225 hk.

– Mercurys V6-motorer på 175, 200 og 225 hk. er robuste 3,4-liters V6-motorer fulle av avansert teknologi som forbedrer ytelse og påliteligheten. De er utviklet med fokus på lav vekt og lavt forbruk.  De er effektive og leverer høy hastighet. I tillegg, gir disse motorene en uovertruffen lyd- og vibrasjonsdemping som gir en herlig båtopplevelse til et bredt spekter av båttyper. Med Advanced Range Optimization (ARO) kan du også kjøre enda lengre på hver liter bensin, forteller Nilsson.