Akkurat nå lønner det seg å bytte ut påhengern

Med ny utenbordsmotor får du en oppgradert båtopplevelse, et tryggere båtliv – og du sparer drivstoffkostnader og miljøet. Frem til 30. mars har Mercury repowering-kampanje til svært fordelaktige priser.

Båtsesongen nærmer seg med stormskritt, og i tiden frem mot at presenningen skal av og det for alvor lysner, har Mercurys autoriserte forhandlere god tid til å gjøre en skikkelig jobb med motorbyttet – mens du kan se frem til en sikker båtsesong med «ny» båtopplevelse.

– Har du en utenbordsmotor som er eldre enn tyve-tretti år vil du få et helt nytt båtliv med en ny, moderne, driftssikker og økonomisk 4-takter. Nye motorer fra Mercury har teknologi og er bygget for å redusere drivstofforbruket og minimere utslippene. For planende båter kan det også være en idé å sjekke om du kan gå opp en størrelse eller to, slik at du får bedre akselerasjon og ikke minst drivstofføkonomi i marsjfart. Dessuten kan lyd- og støybildet om bord bli et helt annet, forteller Heidi Nilsson, Marketing Manager for Mercury Marine Norge.

Mercury Marine er verdensledende på båtmotorer og er de eneste av de store leverandørene som utelukkende jobber med motorer og utstyr for båter i fritids- og proffmarkedet.

– Vi har motorer og systemer i verdensklasse og over 130 forhandlere i Norge som har god kompetanse. De hjelper deg med å finne optimal motor for din båt, riktig propell, montering og ikke minst instrumentering og styring. Summen gir en helt ny båtopplevelse. En ny motor med riktig installasjon kan gi bedre ytelse, forbedret drivstofføkonomi og bedre båthåndtering for en morsommere båtopplevelse, til en brøkdel av kostnadene ved å kjøpe en ny båt. En ny motor øker også annenhåndsverdien på hele båten, og gjør den mer attraktiv på bruktmarkedet når båten skal selges.

Stor kampanje nå

Frem til 30. mars har alle Mercurys forhandlere en stor re-powering motorkampanje på utenbordsmotorer fra 2,5 hk til 150 hk. I tillegg til at tidspunktet for motorbytte er ekstra gunstig nå i forkant av neste sesong, har du mulighet til å spare opptil 15 600 kroner i kampanjeperioden.

Kampanjen inkluderer firetakts utenbordsmotorer fra Mercury, samt Mercury Pro XS 115-150 hk. og 15-150 hk. Mercury Sea Pro.