Bedre båtopplevelse med Mercury SmartCraft

Derfor gir Mercury SmartCraft en bedre båtopplevelse.

Mercury tilbyr flere nyvinninger der teknologi gjør båtlivet enklere og morsommere. Les mer om hvordan denne teknologien kan gi deg en bedre båtopplevelse.

Mercury leverer en overlegen båtopplevelse takket være teknologier som SmartCraft, som inkluderer en komplett pakke med instrumenter, sensorer, båtsystemer og datastyrte funksjoner i en og samme pakke. SmartCraft gjør båtlivet enklere, sikrere og mye morsommere. Du kan med fordeler få bedre kontroll over båten, få jevnere kjøreegenskaper eller bedre drivstofføkonomi med SmartCraft.

Active Trim

Mercury Active Trim er et intelligent, automatisk motortrimsystem som justerer vinkelen på motorene inn eller ut for deg! Riktig motortrim gir mindre våt flate og en mye bedre drivstofføkonomi, og ikke minst tryggere kjøreegenskaper. Nå gjør Mercury dette for deg, slik at vi kun trenger å konsentrere deg om selve kjøreopplevelsen!

Ved hjelp av en GPS-sensor trimmer Active Trim automatisk motoren til den ideelle posisjonen basert på båtens hastighet. Systemet reagerer også på manøvrene dine og trimmer motoren for å opprettholde hastigheten og gi jevnere kjøreegenskaper. Du klarer knapt å trimme motoren bedre selv!

Active Trim er inkludert i motorpakken fra 175 hk. og oppover.

Se hvordan Mercury Active Trim fungerer

Joystick piloting

 

 

Mercurys Joystick Piloting er et intiutivt styresystem for båter med flere motorer som gir enkel betjening av styring, gass og gir. Med dette systemet kan du legge til kun med å håndtere joysticken, og få båten til å gjøre akkurat det du ber om! Joysticken gir nemlig 360-graders kontroll, slik at vi kan bevege båten sideveis, fremover, bakover, diagonalt eller snurre rundt sin egen akse.

Joystick piloting kontrollerer gir, turtall og styreposisjon, slik at båten kan bevege seg i den retningen joysticken peker. Skyhook-funksjonen bruker GPS-teknologi for å opprettholde båtens posisjon og kurs. Den har også en hold-funksjon, som gjør at båten kan holde sin posisjon, perfekt når du skal legge ut fendere og tauverk i et havnebasseng for eksempel.

Se hvordan Mercury Joystick Piloting fungerer

Smart Tow

Slutt med å gjette når du skal trekke vannski, tube eller wakeboard. Velg profilen og nyt den perfekte starten og hastigheten hver gang. Bare trykk på gassen og sett av sted!

Mercury Smart Tow bruker båtens turtall og hastighet til å starte og opprettholde jevn hastighet på en kjøretur. Du velger mellom en av fem forhåndsinnstilte profiler, eller oppretter inntil åtte egendefinerte profiler. Du stiller enkelt inn egendefinerte profiler som angir akselerasjon, overskridelse, lengde på overskridelse og målhastighet.

Smart Tow er tilgjengelig på Mercury VesselView-displayer, Sc1000-instrumenter og de fleste MercMonitors.

Se hvordan Mercury Smart Tow fungerer

VesselView

Mercurys VesselView er et fullt integrert informasjonsstyringssystem om bord som gir tilgang til mer informasjon og data om båt- og motorfunksjoner enn noe annet system i bransjen. VesselView lar deg kontrollere båten fra et intuitivt LCD-display som viser turtall, hastighet, drivstofforbruk, drivstoffeffektivitet, temperatur, trim og mer. Du kan overvåke inntil seks motorer om gangen, og displayet støtter Active trim, Smart tow, Troll control og flere andre funksjoner.

Se hvordan Mercury VesselView fungerer

VesselView Mobile

VesselView Mobile er det siste i Mercurys fokus på å gi konnektivitet mellom båtfolk, forhandlerne og deres båter og motorer. Tilpass mobilenheten slik at den viser hastighet, turtall, drivstoff, temperaturer, trykk, spenning og andre motorparametere. Du kan motta varslinger og advarsler hvis motorproblemer oppstår under bruk, og får tilgang til kartinformasjon og interessepunkter for dine farvann, som båthavner, restauranter og Mercury-forhandlere.

En VesselView Mobile-modul kan samtidig overvåke og gi full funksjonalitet på opptil fire motorer. Du mottar også vedlikeholdspåminnelser og loggfører utført vedlikehold direkte i appen.

VesselView Mobile er en standardteknologi som er inkludert i motorpakken for Mercury Marine SmartCraft-kompatible motorer fra 75 hk. og oppover.

Se hvordan Mercury VesselView Mobile fungerer

Digital Throttle & Shift

 

 

Med Digital Throttle & Shift (DTS) får du presis håndtering og total kontroll over båten din uten kabler og nøling. Throttle-spaken gir en mye bedre kontroll over båten og en intuitiv båtbetjening.

Digital Throttle & Shift bruker elektroniske signaler istedenfor kabler og gir dermed presisjonsstyring av gass og gir. På båter med flere motorer kan du også styre alle motorene med en spak. DTS er også utstyrt med flere innovative funksjoner, inkludert Cruise Control, Smart tow, Troll control og trykknapp for start og stopp.

Se hvordan Mercury Digital Throttle & Shift fungerer

Skyhook digitalt anker

Takket være Mercury Skyhook kan du låse båtens posisjon og kurs via GPS med ett trykk på en knapp. Skyhook bruker en GPS-sensor som låser posisjonen til båten, og bruker deretter motorene og drevene til å opprettholde posisjon og kurs uansett vind og strøm. Bowhook-funksjonen låser kurs og opprettholder posisjon, slik at båten din kan peke i en hvilken som helst retning vindene og strømmen tilsier. Drifthook-funksjonen opprettholder posisjon og låser opp posisjon, slik at vind og strøm kan føre båten avsted, perfekt til avdriftsfisking eller for å nyte utsikten.

Kursjustering lar deg også endre kursen med trinn på 1 og 10 grader når Skyhook er aktivert eller når du er i Drifthook.

Skyhook leveres som standard på Joystick Piloting for utenbordsmotorer.

Se hvordan Mercury Skyhook digitalt anker fungerer