Kalesjerens som tar de vanskeligste flekkene

Det er en kjent utfordring – kalesjen får hard medfart i løpet av en sesong. Hardt sittende smuss som er vanskelig å fjerne og drar ned helhetsinntrykket av en ellers nypolert båt. Med Jotun Yachting Textile PowerClean, blir kalesjer, puter og andre utendørstekstiler som nye på kort tid!

Elementene utsetter båtene for stor påkjenning sesong etter sesong. En vanlig utfordring for mange båteiere er å få vekk hardt sittende smuss fra kalesjer og puter. Det brukes mange forskjellige metoder, men langt fra alle er like effektive. Med årets båtpleienyhet Textile PowerClean fra Jotun Yachting blir kalesjen som ny igjen!

Helt ren kalesje med Textile PowerClean

Nye Textile PowerClean påføres med sprayflaske, pensel eller svamp, og skal virke i ca. 10 min. Børste med en myk skurebørste for å få fjernet de vanskeligste flekkene. Skyll godt med ferskvann og la tørke ordentlig. Når hele kalesjen er tørr, inkludert sømmene som tar lenger tid å tørke, impregneres kalesjen med Jotun Yachting Textile Watershield og kalesjen er som ny igjen.

 

Spesialutviklet flaske

I forbindelse med lanseringen av Textile PowerClean, lanserer Jotun Yachting også en helt ny emballasjedesign til utvalgte båtpleieprodukter. De nye flaskene er spesialutviklet for Jotun. Med et mer ergonomisk grep, blir flasken enklere å holde og bedre å bruke.

Jotun Yachting Textile PowerClean og øvrige produkter fra Jotun Yachting fås kjøpt hos et stort forhandlernettverk over hele Norge. Se her for en oversikt over alle forhandlere.

NB! Jotun Yachting Textile PowerClean bør brukes med forsiktighet og kun på fargeekte tekstiler. Bruk hansker og briller ved påføring.