La Active Trim gjøre deg til en proff båtfører

Riktig motortrim bedrer hele båtopplevelsen, og har mye å si for drivstofføkonomi og komfort. Mercury Active Trim gjør hele jobben for deg.

Mercury har de siste årene brukt milliardbeløp på innovasjon og teknologi for blant annet å gjøre båtlivet enklere og mer intuitivt. Mercurys SmartCraft er en samling av intelligente teknologier som enkelt lar deg styre båtens viktigste funksjoner og gir full kontroll når du er på vannet. En av dem er Active Trim fra Mercury Marine.

Active Trim er et intelligent motortrimsystem som automatisk justerer vinkelen på motorene «inn» eller «ut», og gir en mer effektiv og komfortabel båttur med bare ett aktiveringstrykk på knappen.

Se video som presenterer Mercury Active Trim

Dermed slipper du å bruke trimknappen på gasshendelen hver gang du skal justere motorens, og dermed skrogets, vinkel mot sjøen. Motortrim brukes for planende båter – for å få de raskt i plan og for å få en mykere gange og mindre friksjon mot sjøen. Med planende båt er du helt avhengig av å bruke motortrim aktivt for å få en god kjøreopplevelse og drivstofføkonomi.

Mercury Active Trim gjør hele jobben, slik at du kan konsentrere deg om navigasjon og passasjerene om bord. Du får bedre kontroll over båten, en intuitiv båtbetjening og bedre drivstofføkonomi.

  • Med hjelp av en GPS-sensor trimmer Active Trim automatisk motoren til den ideelle posisjonen basert på båtens hastighet
  • Active Trim reagerer på manøvrene dine og trimmer motoren for å opprettholde hastigheten og gi jevne kjøreegenskaper

Systemet reagerer presist på hvordan båten manøvreres og gir generelt en bedre kjøreopplevelse. Når båten akselererer, trimmer Active Trim automatisk motoren ut, og når båten reduserer hastigheten, trimmes motoren inn. Dermed er det ikke behov for forhåndskunnskaper – og du blir en proffere båtkjører!

Active Trim er inkludert i motorpakken til utenbordsmotorene fra Mercury fra 175 hk. og oppover.