Lanserer søkeverktøy for båtservice

Båtens Verden, i samarbeid med båtbransjeforbundet Norboat, lanserer et genialt søkeverktøy for båtservice, og samler båtverksteder på én digital tjeneste.

– Søk Båtverksted samler verksteder og servicetilbud i båtbransjen, og gjør det enklere å finne og kommunisere med riktig verksted. Enten du er på sjøen eller i hjemmehavna kan det være vanskelig å finne hvem som kan bistå om du behøver hjelp, enten det er snakk om opplag, kranløft eller generatorservice. Det gjør vi noe med nå, forteller ansvarlig redaktør i Båtens Verden, Vetle Børresen.

Søk Båtverksted blir båtbrukernes oppslagsverk der hele båtbransjens servicetilbud blir presentert.

Enkelt søk

Gjennom Søk Båtverksted.no kan båtfolket helt gratis filtrere på akkurat det de har behov for. Skal du ha båten på slipp kan du for eksempel filtrere på parametere som vekt, båtstørrelse, krantype og om verkstedet tilbyr løft av seilbåt med mast. Behøver du service på en spesiell merkevare kan du også finne verksteder som tilbyr dette. Alle verksteder vises i liste- eller kartvisning.

Hvert verksted har sin profilside med presentasjon, bilde/video av fasiliteter, tjenestespekter, kontaktinformasjon og kart som automatisk åpnes i Google Maps.

Alle verksteder kan vises i kartvisning

Eget ticketsystem

For å forenkle kommunikasjonen mellom verksted og bruker har også Søk Båtverksted utviklet et ticketsystem som gjør at hele dialogen lagres, kan følges opp og printes ut.

– Vårt mål er å tilby tjenester som gjør båtlivet enklere og bedre, og knytte bransjen tettere til båteierne. Sammen med Opplev Båtlivet.no og Båtsøk.no er dette også et ledd i å senke terskelen for å ta del i båtlivet.

 

Digitaliserer bransjen

Tjenesten er laget i samarbeid med båtbransjeforbundet Norboat, som representerer den norske fritidsbåtbransjen. Norboats mål er å skape best mulige rammebetingelser for båtbransjen og båtlivet, og har blant annet en autorisasjonsordning for å bidra til å heve standarden på de næringsdrivende innen fritidsbåtbransjen. – Søk Båtverksted er et praktisk oppslagsverk for båtfolket og ikke minst et utstillingsvindu for verkstedene – og for vår autorisasjonsordning. Vi har stor tro på at denne tjenesten vil slå godt an både for bransjen og brukerne, forteller daglig leder i Norboat, Magnus Frøshaug Ryhjell.

VB Media skal være en initiativtaker i båtbransjen, og utgir Båtens Verden, SEILAS, Båtglede-avisene, Båtsøk.no, Rendiesel.no og Opplev Båtlivet. VB Media samarbeider tett med de største båtlivsorganisasjonene, som Norboat, Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF) og Kongelig Norsk Seilforening (KNS). Vår historie strekker seg helt tilbake til 2006, da tre unge 12-åringer startet båtbladet Båtens Verden ved siden av barneskolen. Du kan lese mer på om oss på vår nettside.