Nå arrangeres Mercury Days

21.-23. april og 19.-21. mai kan du finne din drømmebåt og få eksperttips hos din Mercury-forhandler.

Lyst på ny påhengsmotor til båten din? Eller er du kanskje nysgjerrig på det aller seneste innen båtbransjen? Fra 21. til 23. april 2022 og 19. til 21. mai kan du utforske hva Mercury har av tilgjengelige påhengsmotorer hos din lokale Mercury-forhandler.

Under Mercury Days har forhandlerne flere gode tilbud på gummibåter, og på påhengsmotorer fra 2,5 hk opp til 9,9 hk og fra 50 til 60 hk. Du er hjertelig velkommen enten du er ute etter å kjøpe en båt, er nysgjerrig på sortimentet eller du og familien bare vil kose dere ute hos deres lokale Mercury-forhandler.

Finn den riktige motoren

Det kan være vanskelig å finne den perfekte båten og riktig påhengsmotor. Å kjøpe båtpakke er en investering man skal ha mye glede av, og derfor er det en del å ta hensyn til. Passer det for eksempel best med en innenbords- eller utenbordsmotor? Hva slags påhengsmotor trenger jeg og hva er forskjellen på de forskjellige modellene? Disse spørsmålene og mange flere er det vanlig at kjøpere stiller seg. For å hjelpe deg arrangeres Mercury Days hos din lokale Mercury-forhandler både 21.-23. april og 19.-21. mai.

Under Mercury Days holder flere av Mercury-forhandlerne åpent hus, med ekstra gode kampanjer og åpningstider. Her vil du også finne båtpakker, motorer og tilbehør. Dessuten kan du få høre mer om Mercurys unike produkter som gjør båtlivet enklere og morsommere, som sikkerhetssystemet 1st Mate og Mercury SmartCraft.

Gode priser på gummibåt med Mercury

Under Mercury Days er det også ekstra gode pakkepriser på gummibåter fra Quicksilver med Mercury-motor, som er perfekte som slepejolle eller for de yngste båtbrukerne. De fleste Quicksilver-gummibåtene er raske å montere og stuve bort, og den beskjedne størrelsen og lette konstruksjonen gjør at de passer fint inn i bagasjerommet på bilen eller om bord i båten.

Generelle åpningstider*:

Torsdag og fredag: kl. 10:00-18:00
Lørdag: kl. 11:00-16:00

*Vennligst ta kontakt med din Mercury-forhandler for mer informasjon. Gjelder ikke alle forhandlere. Generelle åpningstider og vilkår gjelder med mindre annet er oppgitt. Det tas forbehold om tomt varelager.