Nå er det kampanjeuker hos Mercury

En ny, moderne og driftssikker motor på hekken gir en helt ny båtopplevelse. Frem til 15. mai kan du gjøre et vårkupp hos Mercury-forhandlerne på utenbordsmotorer fra 2,5 til 150 hk.

Det har skjedd mye på både teknologi, vekt, ytelse, drivstofføkonomi og driftssikkerhet for utenbordsmotorer de siste årene. En repowering gir en nærmest helt ny båtopplevelse, og kan gi både mer kraft, høyere marsjfart og bedre drivstofføkonomi.

Frem til 15. mai kan du gjøre et vårkupp hos en av de over 130 Mercury-forhandlerne i Norge, som også bistår med å finne riktig motor og en trygg og sikker remotorisering. I kampanjeperioden kan du få opptil 15 000 kroner i rabatt på Mercurys motorer fra 2,5 til 150 hestekrefter.

– Vi oppfordrer til å være tidlig ute hvis du vurderer å bytte motor, slik at du kommer deg ut på sjøen og nye eventyr med en gang sommeren er her. Da har også forhandlerne bedre kapasitet, forteller markedssjef hos Mercury Norge, Heidi Nilsson.

Effekt over størrelsen

Mercurys utenbordsmotorer fra 2,5 til 20 hk. er kompakte, lette og har klassens beste akselerasjon og hastighet. De er enkle å installere, med pålitelig start, lave vibrasjoner og umiddelbar gassrespons. Motorene er bygget for et bekymringsfritt båtbruk og tar deg dit det er morsomt, til fiske eller hva du bruker båten til.

Ny 25 og 30 hk.

En nyhet av året er Mercury 25 og 30 hk. Disse firetaktsmotorene har en svært lav vekt og gjør det enkelt å dra ut på eventyr. Motorene er raske, kompakte, pålitelige og holdbare, og ikke minst enkle å eie. I denne motorklassen er det gjerne ekstra viktig med høyt dreiemoment og lav vekt for å få båten raskt opp i plan. Motoren har et effektivt luftinntak som gjør at den genererer et imponerende dreiemoment. Og takket være at motoren ikke behøver å jobbe så hardt, varer den lenger og gir mange år med pålitelig drift.

Motorene på 25 og 30 hestekrefter kan leveres med styrekult som kan stilles inn for venstre- eller høyrehendt styring, og har en vertikal stopp som holder den i riktig høyde for komfortabel styring uansett om du sitter eller står. Gassfriksjonen kan også justeres slik at motoren holder konstant fart.

Motornyhetene er tilgjengelige med en serie Black Max-propeller som er spesielt beregnet på FourStroke-serien på 25 og 30 hk. De kan fås med en trinnvis stigning på 1 tomme slik at du kan velge den mest egnede propellen for akkurat din båt

Bekymringsløs pålitelighet

Neste motorklasse fra Mercury er Mercury 40-60 hk. Motorene byr på mer dreiemoment ved lave turtall for ypperlig akselerasjon og lav planingsterskel, bedre drivstofføkonomi og utmerket totalytelse. Motorene har spesialtilpasset drivstoffinnsprøytning (EFI-modeller) for økt effektivitet, og et robust elektronisk system med høyytelses-dynamo som holder batteriene oppladet og elektronikk om bord i gang.

Kraftige og effektive

Mercury FourStoke utenbordsmotorer fra 80 til 150 hestekrefter er utrolig kraftige og effektive, og har et bredt bruksområde. Utformet for lavere vekt og høyt sylindervolum gir de rikelig dreiemoment og umiddelbar kraftlevering. Og siden de ikke behøver å jobbe så hardt som tyngre motorer eller motorer med lavere slagvolum, bidrar de til at båten planer raskere og akselererer bedre. Det gir også en optimal drivstofføkonomi ved marsjfart.

Se eller last ned prisliste: