Introduserer Clarion lydanlegg for båtlivet

Audiocom i Kristiansand har sikret seg agenturet på det anerkjente merket Clarion Marine, og skal introdusere merket for norske båteiere.

– Clarion Marine ligger under paraplyen til JL Audio, som vi allerede selger, så dette blir spennende, sier markedssjef Alf Ørjan Flak hos Audiocom. Han opplyser at Clarion ligger i det «rimelige» prissjiktet, men samtidig at kvaliteten og lydopplevelsen skal være bra for enhver båteier.

Clarion leverer kompakte løsninger for høyttalere og forsterkere. – Det betyr at installasjonen ikke tar så stor plass i forhold til ytelse, som gjerne er en balansegang om bord i en fritidsbåt, sier han.

CMSP-101RGB-SW-2-FOH-BLU

I første omgang introduseres en 6,5 og 7,7 tommers høyttaler, 10 tommers subwoofer og tre forskjellige forsterkere. Av årets nyheter finner vi også en ny marineradio med mulighet for streaming, Sirius XM og NMEA 2000-tilkobling. Audiocom skal distribuere Clarion til et stort nettverk av båtutstyrsforretninger. – God lyd i båt har blitt mer og mer viktig, og bare på de to siste årene har dette endret seg markant. Nå er det nesten et krav at båten skal ha et skikkelig lydanlegg, avslutter Flak.

Endret: 14.03.2021