Smart utstyr for båtturen

Kjølebag

Kjølebag med pikniksett

Denne 20-liters kjølebagen har oppbevaring for kniver, gafler, skjeer, glass og tallerkener til fire personer – tilpasset båtliv på svaberg med glass i gjennomsiktig akrylplast, tallerkener i melamin og bestikk i rustfritt stål med plasthåndtak. Om ikke det var nok, inneholder også bagen ostekniv, bomulls-servietter, salt- og pepperbøsse og flaskeopptrekker. Koster 789,- hos Seatronic Båtutstyr.

Portabel kulegrill
Annonse

Portabel kulegrill

Dropp engangsgrillen – nå kan du grille på svaberget med en kulegrill. Denne er fra Cobb, har brennkammer i midten og en isolert skål rundt, slik at ikke grillen blir varm på utsiden. Med produsentens egne briketter skal den være grillklar på noen minutter, og vare opptil 2,5 timer. Delene er rustfrie og skal kunne vaskes i oppvaskmaskinen. Veier 3,5 kilo og koster 1 490 hos Marineshop.no.

Frank søppel

Reduserer avfallsvolumet

Det hoper seg ofte opp med søppel, spesielt når vi ligger i naturhavn. Denne søppelbøtta på 11 liter er smart, og heter Frank. Søppelbøtten har komprimeringsfunksjon, som skal redusere volumet på avfallet med inntil 70 % – og det ved hjelp av en fjæret teknologi som gjør at søppelet trykkes ned og blir komprimert. Du skal kunne bruke vanlig søppelposer. Frank koster 499,- hos Seatronic Båtutstyr.

Ekstra strøm

Strøm fra solen

Solcellepaneler begynner å bli mer og mer vanlig å se på fritidsbåter, og de blir stadig bedre og mer effektive. Dette panelet fra Sunbeam koster 6 999,- hos Seatronic og er et 116w karbonforsterket solcellepanel, beregnet for kalesjer, sprayhood eller biminitopp.

Maksimal ladeeffekt: 116,1W
Ladespenning: 23,07V
Ladestrøm: 6,15A
Mål: 107,8 x 55,4 cm
Vekt: 2,8 kg

Universal rengjører
Annonse

Universal rengjører

HP Clean er en kraftig og hurtigvirkende universal rengjører og avfetter som skal fjerne ubehagelig lukt og naturlig forurensning på harde og myke overflater. Den har en mild duft, er vannbasert, basisk og biologisk nedbrytbar, i følge produsenten. En kanne med 5 liter koster cirka 469,- kroner, og finnes i de fleste båtutstyrsbutikker.

H1045620_XXL

Allroundbrett for nybegynnere

Ståbrett (SUP) er alltid en favoritt på båttur. Dette brettet fra 1852 koster 4 179 kroner hos de fleste båtutstyrsbutikker, og skal være et bra allroundbrett for nybegynnere. I det ligger bra balanse, god glid og god manøvrerbarhet. Det medfølger en ryggsekk, slik at brettet kan oppbevares om bord. Brettet er produsert i PVC. Åre og pumpe følger også med.

Endret: 29.05.2020