Båtens Verden lanserer podcast

Båtens Verden lanserer egen podcast om båtlivets gleder, utfordringer og muligheter – med gjester i studio og aktuelle temaer.

Podcasten utgis annenhver fredag og er tilgjengelig via Spotify, Apple Podcasts og Google Podcasts. To episoder er allerede lansert i dag, 18. desember.

Sammen med båteiere, bransjen og organisasjonene ønsker vi å treffe både nye og eksisterende båteiere, og bygge videre på vår digitale satsning Opplev Båtlivet, Entre Båtlivet og Båteier. Dette blir podcasten for deg som elsker eller er nysgjerrig på båt og båtlivet, helt enkelt!

Du lytter og abonnerer på Båtens Verden podcast her:

   

 

Lytt digitalt:


– Vi skal gi lytterne inspirasjon og nytte, sette ansikt på båtbransjen og aktørene, på båteiere med forskjellige historier, oppdatere om hva som rører seg i bransjen og ta for oss aktuelle temaer. Sendingene er mellom 50 og 130 minutter lange og tar for seg et hovedtema, med meg og Vetle Børresen i studio sammen med en eller flere aktuelle gjester, forteller programleder Kristian Høgh Gjellestad.

Han er ikke i tvil om at båtinteressen gjør det mulig å utgi en skikkelig båtpodcast. I følge Båtlivsundersøkelsen fra 2018, estimeres det at 30,9 % av norske husstander er helt eller delvis båteiere. I 2020 skal antallet fritidsbåter i Norge ha passert en million. – Podcast er et av medieformatene som vokser raskest, og dette er helt i tråd med vår nye digitale strategi. Vi er veldig spente på mottakelsen, og vil gjerne ha feedback fra lytterne, forteller han.

Vi vil ha tips om gjester og temaer! Send en epost til kristian@vbmedia.no

Utforsk Båtens Verdens digitale satsning

Endret: 17.12.2020