En unik forsikring for medlemmer i Båtforbundet

Forsikringsordningen Norske Sjø er til for å sikre Båtforbundets medlemmer en solid og rimelig båtforsikringsordning. Nå er forsikringsordningen blitt bedre og mer omfattende enn det den var.

– Vi har fått en svært god avtale med et forsikringsselskap som gjennom sin livbøyesatsing er genuint opptatt av sikkerhet ved sjø, og gleder oss til samarbeidet, sier president Egil Kr. Olsen i KNBF. Samarbeidet med Tryg sikrer medlemmene våre en konkurransedyktig båt- og havneforsikring, samt en totalpakke med private forsikringer med gode medlemsrabatter, sier han.

Norske Sjø tilbyr to typer båtforsikring, Norske Sjø Båtforsikring som dekker det aller meste som kan skje med båten din, og Norske Sjø – Båt Ekstra som er vår beste båtforsikring med bedre dekning og lavere egenandel.

Som medlem får du:
30 % rabatt på båtforsikring.
– Inntil 24 % rabatt på alle andre forsikringer og gode fordeler i fordelsprogrammet Tryg Pluss.

Ekstra fordel

En stor fordel med Norske Sjø forsikringen er at den vanlige dekningen for fører- og passasjerulykke også inkluderer en unik forsikring for personulykke utenfor egen båt. Den dekker hele husstanden også for ulykker i annen båt eller ved ulykke oppstått ved utendørs aktivitet tilknyttet sjø – i hele verden!

 

Valgfri ekstradekning
Det er mulig å velge Maskinskade som egen valgfri dekning. Den dekker inntil 12 år gammel motor for både innen- / utenbordsmotor.

Bat–TF-00243_JPG

Hvilke ekstra dekninger får du med Norske Sjø – Båt Ekstra?

Norske Sjø – Båt Ekstra er vår beste båtforsikring med bedre dekning og lavere egenandel.

  • Ved skade reduseres den avtalte egenandelen med 2000 kroner.
  • Erstatningssummen for personlig løsøre er utvidet inntil 30.000 kroner. Det er ingen begrensning for hver enkelt gjenstand.
  • Båt Ekstra omfatter utstyr og materiell til bruk under opplag på inntil 10.000 kroner. Tilhenger/båthenger regnes ikke som opplagsmateriell. Egenandel er 2.500 kroner.
  • Båt Ekstra omfatter slepejolle/lettbåt/gummibåt/redningsflåte på inntil 4 meter og Utenbordsmotor på inntil 15 hestekrefter. Erstatningen er samlet begrenset til 30.000 kroner. Egenandel er 2.500 kroner.
  • Utgifter etter erstatningsmessig skade til transport av båt, opphold og hjemreise samt ferieavbrudd dekkes med inntil 100.000 kroner.
  • Valgfrie egenandeler kan avtales, fra 2 500 kroner.

Flytt båtforsikringen til Tryg

Dersom du har forsikring i Fender Marine, Gjensidige og If, tilbyr vi prisgaranti slik at du får lik eller bedre pris på din forsikring.

Har du forsikring i Fender Marine (tidligere Norske Sjø avtalen) får du også vilkårsgaranti som gir del like gode eller bedre vilkår om du flytter forsikringen til Tryg.

 

Hvilken forsikring skal du velge?

Det kan være store forskjeller i pris på samme forsikring for ulike selskap, men det viktigste er å sjekke dekningen. Det er ofte sammenheng mellom pris og dekning, og det er derfor viktig å se på både pris og vilkår når du evaluerer og sammenlikner forsikring.

 

Få en gjennomgang av dine forsikringer

Er du usikker på om du er godt nok forsikret både når det gjelder båt og andre forsikringer, finnes det et enkelt grep du kan ta for å få full kontroll. Ta en gjennomgang med en rådgiver for å se om du har god nok dekning eller om du eventuelt er dobbelt forsikret. En gjennomgang av dine forsikringer er helt uforpliktende og selvfølgelig helt gratis.

 

Bruk medlemsfordelene dine

Det lønner seg å bruke kundefordelene. Medlemmer i KNBF har gode rabatter på forsikringer og det kan altså være mye å spare på å flytte og samle alle forsikringene i Tryg. Vi hjelper deg med spørsmål og rådgivning.

 

Bestill tilbud på forsikring på www.norskesjo.no eller kontakt oss
telefon 55 17 20 10.

Endret: 08.06.2020