Snart klart for Stavanger Båtmesse

Stavanger Båtmesse arrangeres fra 21.-23. april ved Oljemuseet i Børevigå, og lover en opplevelse du ikke vil glemme. På messen vil besøkende få en unik mulighet til å utforske det nyeste innen båtlivet.

– Stavanger Båtmesse er en av årets viktigste begivenheter for de som er interessert i båter og det maritime. Det er en unik mulighet til å oppleve det siste nye innen båt. I tillegg er messen en god mulighet for bedrifter å knytte kontakter og utvide nettverket sitt, sier messeansvarlig, Torbjørn Wold.

IMG_0136
Annonse

På messen vil du få muligheten til å møte noen av de mest kjente båtforhandlerne i bransjen, som vil presentere et stort utvalg av båter og utstyr. Barna vil også ha sjansen til å møte Elias, den kjente redningsskøyta fra barne-TV.

– Vi er stolte av at de største forhandlerne, også i år, har meldt seg på for å presentere over 40 båtmerker. Det skal vises fram både seilbåter, motorbåter, fiskebåter og cabincruisere. Publikum vil dermed få se et bredt utvalg av båter, forteller Wold. Han frister også besøkende med muligheten til å vinne premier til en verdi av 10 000 kroner.

For mer informasjon, se stavangerbaat.no

Endret: 10.04.2023