Nå starter BRIG opp igjen

Ukrainske BRIG har kunngjort at de vil starte opp produksjonen igjen i april.

– Som kjent har Kharkiv vært utsatt for voldsomme kamper, og det har naturlignok vært usikkerhet rundt hvordan det står til med BRIG-verftet. Den siste meldingen vi har fått nå er at de siden oktober har ryddet og rigget seg for å starte opp igjen. Alle former er intakte. Den første april starter produksjonen opp igjen med fokus på de større og populære Eagle-modellene til å begynne med, samt på reservedeler for eksisterende kunder. Det er hovedprioritet, forteller Atle Staff hos importøren Hankø Marina i en pressemelding.

Annonse

Har fått leveranser

En av verdens største RIB-produsenter, BRIG, som har hatt en solid markedsandel i Norge gjennom mange år, har produksjon i Kharkiv i Ukraina. Importør Hankø Marina har fått levert nye BRIG RIBer siden krigen brøt ut, og har dermed sikret seg et bredt utvalg BRIG til årets sesong.

Staff har gjennom mange år bygget en god relasjon til verftet og folkene i Ukraina, og kan ikke få lovprist dem nok.

IMG_1864 (1)
Atle Staff er lidenskapelig båtentusiast, og har lang fartstid med RIB-ene fra BRIG.

Fullroser verftet

– Dette er utrolig flotte, gode og dyktige folk som setter kvalitet og kundetilfredshet i fokus. Systemet til BRIG er så sterkt. Alt fra hvordan de håndterer produktutvikling, folkene, kunder, kvaliteten. Det er ikke bare et produkt. De gjør alt inhouse og hadde over 400 medarbeidere. Det er noe vi har videreført i Norge med å lage et helt konsept rundt BRIG. Vi inviterer våre RIB-brukere med på turer, har eget riggingsenter, og legger det lille ekstra i å teste og bygge kundenes drømmebåt. For meg er dette en livsstil, det kommer fra hjertet. Jeg lever drømmen, og vi gleder oss over de gode nyhetene fra verftet vi er så glade i, avslutter Staff.

Endret: 15.03.2023