# Favorittmat til sjøs
Vi har spurt våre lesere hva som er favorittmaten til sjøs.
Loff med majones, reker og sitron!
Fersk torsk, lever, rogn og poteter!
Erter, kjøtt og flesk
Hvitvin dampede blåskjell med tilbehør
Soldatens ärtsoppa. Har alltid noen bokser liggende i kjølsvinet til festlige anledninger!
Grillet hvalkjøtt!
Andebryst med ertepure, potetstappe og en god saus basert på kraft fra and! Ikke problem å lage i båt med gassbluss.
Reker, selvfanget breiflabb fisk trollkrabbe og kamskjell.
Grillet småpoteter, med laksepakker og agurksalat litt rømme er og godt
Selvlaget fiskeburger av det man måtte få på kroken!
Selvplukket østers med sitron og en god vin.
Godt brød med norske jordbær. Det er en sikker vinner, og noe vi alltid har i sesongen.
Reker og krabbe, hjertesalat, sitron og majones eller nystekt makrell, agurksalat, nypotet og rømme er nok favoritt! Nam!
Nakkekoteletter grillet på dekket
Spareribs på sommeren og Kjørtsuppe på vinteren.