# Favorittmat til sjøs

Vi har spurt våre lesere hva som er favorittmaten til sjøs.

Loff med majones, reker og sitron!

Maren Øvstegård

Fersk torsk, lever, rogn og poteter!

Ella Kjeldsand

Erter, kjøtt og flesk

Kim Øvstegård

Hvitvin dampede blåskjell med tilbehør

Gjermund Thorstensen

Soldatens ärtsoppa. Har alltid noen bokser liggende i kjølsvinet til festlige anledninger!

Tore Karlsen

Grillet hvalkjøtt!

Stein Nyrud

Andebryst med ertepure, potetstappe og en god saus basert på kraft fra and! Ikke problem å lage i båt med gassbluss.

Mona Jergel Eide-Fredriksen

Reker, selvfanget breiflabb fisk trollkrabbe og kamskjell.

Jone Haugland

Grillet småpoteter, med laksepakker og agurksalat litt rømme er og godt

Janne Håland Linder

Selvlaget fiskeburger av det man måtte få på kroken!

Lars Øivind Meland

Selvplukket østers med sitron og en god vin.

Trond Ingvald Joakimsen

Godt brød med norske jordbær. Det er en sikker vinner, og noe vi alltid har i sesongen.

Svein Christensen

Reker og krabbe, hjertesalat, sitron og majones eller nystekt makrell, agurksalat, nypotet og rømme er nok favoritt! Nam!

Knut Brekke Larsen

Nakkekoteletter grillet på dekket

Per Magne Grøsle

Spareribs på sommeren og Kjørtsuppe på vinteren.

Laila Waagen
Endret: 22.05.2020